2014

Ja, herregud, vilket år det har varit! 

Det började med nyårsfirande på Trafalgar square och att se massa sevärdheter runt om i London tillsammans med mina fina colombianska vänner. Häng på favoritpuben på Kings Cross och sluta på Whittards för att tillslut flytta hem till päronen i Luleå. 
 
Även om tiden i London hade några motgångar där på slutet var det ändå det bland det bästa jag gjort. Har så himla många fina minnen därifrån och vänner för livet.
 
Under tiden jag bodde hemma från februari till september jobbade jag en månad på Luleå tekniska universitet som forskningsassistent och umgicks med familj och vänner.
 
 Åkte på en lång weekend med familjen till Wroclaw, Polen! Superfantastiskt! <3
 
 
Sen åkte jag och två av mina bästa tjejer till Bali i 2,5 vecka. Helt helt underbar semester och vi bara njöt av varandras sällskap och träffade många fina människor på vägen. Bodde både på fastlandet och på Gili T, vilka paradis alltså.
 
 
 
Blev av med min kamera där, därav kvalitén på bilderna.. Blev också sjuk när vi kom hem vilket inte var så kul men nog om dom tråkigheterna.
 
Sen började jag jobba på H&M Storheden och hade en superbra sommar, bland annat midsommar och en sväng till Sandra i sthlm och kom tillslut in på Internationella språkprogrammet Engelska i Göteborg och flyttade dit i september.
 
 
 
 
Universitetet har verkligen varit en berg- och dalbana. Vi har haft 8 tentor den här första terminen och jag har hittat några underbara vänner. Skaffade brillor också!
 
 
 
 
Julen var superbra men gick alldeles för fort. Jobbade lite på H&M och fick träffa alla mina bästisar <3
(Kommer ett nytt inlägg med bilder)
 
Nu bär det av vidare till Brigthon för att plugga andra terminen där! Flyttar på fredag :))))

Kommentera här: