kaos

Hej allesammen,
 
Oj vilket kaos det har varit dom här senaste dagarna! Ska iallafall börja med att säga att semestern på Bali med Anna & Blom var helt fantastiskt. Vi bodde i Kuta och på Gili T och vädret har varit fantastisk. Träffade också många nya vänner som vi haft himla roligt med. Sol & bad varenda dag och en ny liten tatuering hanns med. Så glad att vi gjorde den här resan tillsammans. Lägger upp de få bilder jag har sen (eftersom min kamera såklart blev stulen). 
 
Nu till det tråkiga. Dagen innan vi skulle åka från Bali fick jag nåt som liknade en finne bak på låret som sedan blev större och svällde inåt. På den 35 timmar långa resan hem blev det bara värre och värre, svällde upp runt halva låret, ca 10 cm långt, 20 cm brett och det blev knallrött, nästan lila och supervarmt. Tillslut kunde jag knappt sitta eller gå för att det smärtade så mycket. På flyget från Sthlm till Luleå fick jag feber och när jag kom hem var det bara att åka upp till akuten direkt. Där fick jag såklart vänta många timmar med nästan 39 graders feber. Slumrade till hela tiden medan dom kom och tog massa prover, undersökningar mm. De kom fram till att infektionen var så pass allvarlig att de ville ha kvar mig över natten med antibiotika och dropp direkt in i blodet med övervakning så så blev det. Är ju så otroligt spruträdd också så detta var ingen rolig upplevelse och det kändes som att jag var i chock hela tiden. Dagen efter hade jag svarat ganska bra på medicinen men febern & sänkan var inte under kontroll så de bestämde att jag skulle stanna en natt till. Sov mest hela tiden på sjukhuset men måste berömma den underbara personalen som jobbar där. Träffade säkert ett tiotal personer och alla var så himla trevliga och verkligen mån om att man hade det bra. Sa tillochmed till pappa nyss att jag nästan saknar sjukhuset litegrann nu för att det kändes så himla tryggt och bra! De förtjänar en guldros allihop! 
 
Igår öppnades "bölden" och har tömt sig själv sedan dess och därför fick jag åka in till sjukhuset igen idag och prata med en läkare från Infektionsavdelningen. De berättade att jag har en bakterie i såret som man inte vill ska spridas i Sverige men är jättevanlig utomlands. Nu får vi bara hoppas att den tömmer ut allt äckel och att jag blir frisk snart. Plus att jag är dunderförkyld också! Blää less på detta nu :(
 
 
Puss.

Kommentera här: