HEJ NYÅR!

Aa, 2008 har varit ett bra år. Fast jag tycker det är lite sorgligt att säga sådär, som att allt kommer bli annorlunda nu för att det är ett nytt år men egentligen blir det säkert inte så annorlunda och det vill jag inte heller. Vet iallafall att jag ska börja träna, datum är ännu okänt, men ändå. Vet också att jag kommer gå ut 2an och börja i 3an det här året, vilket faktiskt inte känns sådär jättebra.. Vill gå i gymnasiet nåra år till för att jag inte riktigt har någon aning om vad jag ska göra sen och för varje nyår känns det som att man kommer ett steg närmare dit.
När jag blir gammal kommer jag nog minnas 2008 som året jag blev tillsammans med Burken :) Jag jobbade ju väldigt mycket i sommar och det kommer jag nog också komma ihåg bra. Och såklart min och älsklingsLinns resa till sthlm där på våren. Och att jag slutade basketen i september.. :)
Så, det får räcka för min års-resumé. Ingen kan nog toppa Linns mästerinlägg men ni får nöja er!

Tack alla som gjort mig glad det här året!


Idag är det ju då nyårsafton. Jag & Burken ska åka till mig och käka nyårsmiddag med min familj, Linns familj & Carls familj fast Linn & Carl kommer inte att vara där. Dom hade annat för sig :) Sen bär det av till bensbyn igen och då ska vi umgås med nåra och sen ska vi åka till stan och se raketerna :)

Hugs till er alla. Älskar dig Burkisch<3




GOTT NYTT ÅR! :)