pubtime & london zoo

 
 
 
 
 
I övermorgon flyttar jag hem till Luleå. Känns så otroligt tråkigt att lämna mina fina vänner här men har några guldklimpar där hemma som jag saknar också <3
 
 
 
 

happenings

"I see!", said the blind person.
 
Ojoj! Snart bara en vecka tills jag flyttar från London hem till barndomshemmet. Längtar så obeskrivligt mycket men hörde att det är runt minus 30 nu?! Hjälp! Har inte sett snö på nästan ett år och inte kännt såndär kyla på säkert fyra år.
 
Anyway. Mina två sista veckor jobbar jag såklart mer än någonsin i London, precis när jag vill ut och turista och se allt jag inte sett här än. Menmen, man får göra så mycket man hinner på fritiden och prioritera. Har varit på British museum, varit på bio, Westfield, Hyde park, Science museum, Antikmarknad, Shoreditch, London bridge, New Cross, Greenwich (nollmeridianen), Maritime museum, London museum och Tate modern nu i Januari. Plus lite på puben hehe. Hoppas jag hinner på massa mer :)
 
 
 

2013

 
2013 var ett otroligt händelserikt år, och ett av de mest osäkra och omvändande åren i mitt liv. Jag bodde på 4 olika ställen i 3 olika länder, besöke 3 andra länder, hade 4 olika jobb och studerade Engelska i 3 månader. Plus att jag har mött så himla många bra människor som jag aldrig kommer att glömma och lärt mig så mycket om mig själv och livet, på ett sätt jag inte trodde var möjligt. Jag vet att det är mycket jag inte vet om mig själv ännu och hoppas att 2014 blir året för det. Önskar mig lite lugnare tillvaro, planering inför framtiden och trygghet. Vill också känna mig mer självsäker och trygg i mig själv.
 
Det kommer nog ta några månader att slå sig till ro, då jag inte ens vet var eller vad jag ska göra för tillfället. Planerar också lite resande eftersom jag fortfarande känner att jag inte sett nog av världen, även fast jag besökt 14 länder (21 resor) i mitt 22-åriga liv. Världen är INTE liten och det finns så himla mycket kvar att se.
 
förra nyåret, i oslo
träffade familjen i stockholm på en weekend
middagar med teamet
hängde med snygga brudar
familjen kom på besök och vi firade mammas födelsedag
middagar och fester med fina människor
resa till wroclaw, polen, med opera software-folk där vi bl.a. gick på 80-talsfestival
firade norges nationaldag
grillings osv.
avskedsmiddag med teamet. fick biljetter till beyoncé
gjorde min första lilla tatuering
pappa kom till oslo och hjälpte mig att flytta hem till luleå
åkte en vecka på charter till side, turkiet, med mormor och bror
firade midsommar
härliga sommarkvällar
åkte till usa och hälsade på sandra. vi besökte new york och boston och bodde hos hennes värdfamilj i wellesley. såg steve angello
jag & sandra hade hejdåfest för att vi båda skulle flytta iväg igen
flyttade till london, bodde i willesden green och började skolan och fick jobb på whittards
umgicks med fina människor
vår favoritpub - king charles 1
några luletjejer kom på besök
hade världens bästa roomie
ebba flyttade till london
familjen kom på besök och vi firade min födelsedag
bästis & simon hälsade på
flyttade till camden
firade nyår
 
Välkommen 2014!