baby love me lights out

 
 
Snart ska jag och knäcka min rygg på Luleå Kiropraktorklinik. Det ska bli så otroligt skönt, har längtat så länge efter det här. Förhoppningsvis kan min rygg bli bättre, är väldigt less på att ha ont nu. Och inga mer ryggskott!!!
 
 
 
 
 
 
 
 

instant repeater 99

 
Ny design på både blogg och naglar. Känns otroligt bra! Var i stort behov av nya naglar och hade tur som hittade @annelieling på Instagram. Hon jobbade hemifrån i Gammelstad och var jätteduktig. Nära och bra!
 
Annars så söker jag bara jobb och håller på som vanligt. Inte så mycket nytt annat än det :)
 
PUSS
 
 
 

hope there's someone

 
Åh, det är så mysigt att vara hemma. Träffar både gamla och nya vänner och var tillochmed ute på O'Learys i helgen när vi firade Jessica som fyllde 25. Mamma har också fyllt år nyss och då gjorde jag en tårta för första gången. Köpte bottnarna färdigt dock.. Den blev riktigt bra med jordnötssmör, marshmallowfluff och rosafärgad grädde!
 
Johanna Emmoth kom hem från Uppsala några dagar så då fick jag träffa henne. Så himla roligt. I 4 timmar satt vi och babblade på Unik i Vetenskapens hus. 
 
Söker fortfarande jobb men hoppas att någon hör av sig snart av de jag redan sökt! Imorgon ska jag göra naglar, jippiee!!