Uni

Hallo,
 
I söndags flyttade jag till Göteborg för att gå en repetitionskurs i svensk grammatik innan jag börjar på Internationella Språkprogrammet med Engelska som huvudområde på måndag. Det var väl inte världens roligaste kurs, lite intressant, men säkert jättebra att ha när man ska plugga språk. Känner att det är inom det området jag vill jobba i framtiden. Bor i en superfin 1,5a i Sävedalen och har ca 30 min till skolan. Trivs som fisken i vattnet i denna lägenhet och går och lägger mig med ett leende på läpparna varje kväll. Igår och idag har/kommer vi bara ha informationsmöten om skolan och programmet. Göteborg är FANTASTISKT!! Älskar denna stad alltså herregud. Plus att det har varit ca 20 grader varmt och jättefint väder. Åh.
 
Känns spännande att börja skolan på måndag. Litteraturvetenskap. Nu har jag ju som varit på skolan redan så det känns inte lika läskigt då!
 
Nu ska jag börja göra mig i ordning för dagen! HAJS

flawless

Sjukt längesen jag skrev men tänkte mest bara skriva nu så jag kommer ihåg vad som hänt den här sommaren osv. Eftersom min kamera blev stulen på Bali har jag ju inga bilder att lägga upp förutom sketna iPhone 4s-bilder eller filtriga bilder från Instagram.
 
Iallafall så har sommaren hittills varit fantastisk. Vi har verkligen haft superbra väder nu på slutet så har kunnat behålla brännan lite, otroligt bra då en ej vill se ut som en flådd isbjörn. Har dock jobbat som en tok på H&M på Storheden och trivs som valen i havet där!! Superkul är det att jobba. Mycket stressigare än vad jag någonsin kunde tro, inte en lugnt stund, men det är så mycket bättre än att inte ha nåt att göra! Midsommar, fester, kalas och allt det där var amazing, så många vänner som kommit hit flera gånger och man ba kännt sig lyckligare än nånsin. Speciellt i lördags då Sandra, Blom & Elli var hemma och jag, Anna, Stina & Jozzi var med dem hemma hos Sandras föräldrar. Badade badtunna, njöt av solen och varandras sällskap helt enkel. Wow, vad kul det var. Sen gick vi på båten och efter det har jag bara kunnat längta tillbaka redan och känna hur tråkigt det kommer vara när de åker. Jag & Anna var också och hälsade på Sandra i sthlm, skärgården, stan, god mat, (+träffade Kenza XD), hur bäst som helst. Vänskap är underskattat.
 
Nu väntar jag på urval 2 till universitetet som kommer på onsdag eftermiddag. Det är då min framtid bestäms. Hatar att det ligger i någon annans "händer" och inte kan påverka resultatet nånting i det här läget. Skulle bli lyckligare än lyckligast om jag kom in på mitt superduperprogram. Tänk va, att jag ens kan tänka mig att plugga nu! Det är stort. Det känns som att jag väntat på att bli redo att ta detta steg i mitt liv och så är jag tvungen att vänta såhär länge på att ens få veta om det blir i den riktning jag vill. Är jag redo? Är jag mogen? Är det rätt? Hur kommer det vara? Kommer jag ångra mig? Hjärnspöken gången tusen. Men såsom mina tatueringar säger -- saker och situationer går alltid att ändra men det viktigaste är att fortsätta framåt, även om det blir fel.
 
I woke up like this
We flawless, ladies tell 'em
 
(instagram: hannnaf)