handen i fickan fast jag bryr mig

 

Hej hörrni!
Om jag nu har några trogna läsare kvar..


Ojoj, London har verkligen tagit mig med storm (på tal om stormen jag vaknade av inatt). Har fullt upp med skola, jobb och andra grejer. Sitter väldigt mycket på tuben efter som jag har allt långt ifrån.

Skolan går jättebra och jag lär mig nya saker hela tiden, har ju skola 15h/vecka! Bara ca 1 månad kvar, herregud vad tiden går snabbt.. Då är det bara kvar att hitta nytt boende innan jag slutar.. Jobbar på Whittard of Chelsea i Whiteleys shopping center i Bayswater, en butik som säljer te & kaffe (ej café alltså). Har kontrakt på 15h/veckan men har jobbat ca 20 nu på senaste. Fick veta igår att jag kommer få heltid (40h/veckan) när jag slutat skolan!! Så skönt för jag trivs verkligen jättebra! Satt också 12h på tuben förra veckan (15+20+12=47h). 

Min kära rumskompis flyttade hem till Moskva igår och denna vecka bor jag själv i dubbelrummet i studenthuset. Skönt på ett sätt men ganska ensamt när man vant sig vid att alltid ha någon där. Fick panik imorse när jag såg att hon inte låg i sängen innan jag kom ihåg att hon inte ens bor kvar i London.

MEN, på onsdag kommer min familj hit! Ska bli sååå himla kul att träffa dom och visa dom runt här :) Sen fyller jag år på söndag och 22 nov kommer Linn & Simpan hit på besök :D Wihoo.

 

Mer bilder finns på Facebook.

Kommentera här: