midsommar

 
Så himla fin midsommarafton. God mat, bra människor, kubb, beer pong, dans och nakenbad mitt i natten. Perfekt.
 

side

r
 
 
Jag, mormor och Albin var till Side i Turkiet i en vecka. Vi hade allinclusive och levde verkligen livet! Vi åkte på massa äventyr och fick vara med om massa roliga saker och vi hade superväder. Så himla kul att vi fick göra den här resan tillsammans :)
 
 
 
 

den blomstertid nu kommer

 
 
 
Har verkligen varit urkass på att skriva här!
 
Jag har flyttat från Oslo och bor nu med min familj i Luleå. Hade en jättetrevlig sista kväll med jobbet och gänget och jag har tur att ha en så snäll pappa som kunde komma och hjälpa mig att flytta mitt 100 kg bagage.
 
Jag beställde flyttstäd till lägenheten, vilket var helt fantastiskt bra tänkt av mig. Men att bara rensa och packa allt tog så jäkla mycket kraft och tid. Otroligt skönt att äntligen få göra något annat iallafall, var verkligen less på allt. Men kommer självklart sakna Oslotiden och allt som ingår i den, speciellt gänget som jag har haft så himla kul med. Som det var förr! Ni är guld värda <3
 
Nu när jag har varit hemma har jag varit på Albins skolavslutning, tagit det lugnt, träffat några vänner, städat och fixat inför midsommar och speciellt fixat allt som behöver fixas med en flytt och ansökning till skola. Däremellan har jag också hunnit vara på charterresa med min mormor och min bror! Mer om det i ett annat inlägg.
 
 
Puss!