i'll be your river

Hej på er,
 
Känns otroligt kul att ha börjat måla och det känns som att det går så bra. Blir liksom nöjd och det ser bättre ut än vad jag tror att det ska bli! Dålig självkänsla då bilderna ser ut som skit??? :)))))) hihi skoja.
 
Annars var jag på min allra första sånglektion i Torsdags. Det gick jättebra men vi pratade mest om andning och jag var dålig på allt. Dålig hållning, dålig på att andas, dålig på att sluta ta nässpray osv :))))). Nästa lektion är på Torsdag igen, längtar. VILL SJUNGA BRAAA!
 
Summering av helgen: I Fredags var jag "ut" med jobbet, gjorde inget på lördag och städade hela Söndagen tills jag & Helena gick på bio och såg Silver Linings Playbook, jättebra film.
 
 
 
 
 
 

my kind of love

På senaste tiden har jag MÅLAT. Så.jäkla.kul. Har också shoppat lite träningsgrejer, varit på middag och pubrunda med gänget och sett The HOBBIT. Dör brafilmsdöden. Hade lätt kunnat sitta 2h & 40 min till när filmen var slut!!!
 
Annars lyssnar jag på Emeli Sandé och ska börja ta sånglektioner.
 
Hej.
 
 

Fast jag inte är nåt för dig

Väärldens härligaste spinningpass igår på Elixia!! Det var bara 40 min men jag höll på att dö. Helt sjukt vad mycket mer man klarar än vad man tror!