other dimension

Åh, hade världens bästa helg i Oslo med familjen förra helgen. Vi gick på Much-museet, på stan, på promenad, på restauranger, besökte mitt jobb och firade mammas födelsedag! Vi hann med så mycket men ändå gick dagarna så fort. Love you guys! <3
 
I Fredags "gick jag ut" med att jag ska sluta på Opera Software!!! Känns helt sjukt, ledsamt, roligt, spännande, oroligt och allt på samma gång. Tanken är att jag ska bo hemma i Luleå över sommaren och plugga Engelska i England till hösten :))) Tycker själv att det låter som en utmärkt idé ;)
 
PUSS&KRAM

Saturday i'm in love

 

Så himla bra lördag!! Tack allihop :-*

Förlåt för dåliga mobilbilder men glömde kameran :)))

 

 

don't bring me down, i've been trying to long

 
Hola amigos.
 
Har bokat tandläkartid idag. Köpte en deal med undersökning, röntgenbilder och rens för ett tag sedan och tror att det är dags nu. Är inte rädd för tandläkaren alls men den här gången känner jag mig faktiskt orolig för att jag inte har kollat mina tänder på flera år. Tror att jag gick i gymnasiet sist jag gjode det :S
 
Efter jobbet var det bara att gå direkt till min sångpedagog! Det är så jäkla jobbig väg dit, även fast det är nära så är det lååånga trappor. Och så är det himla trist i början av sånglektionen för att vi gör andningsövningar. Och jag suger på det för att jag typ inte kan andas :))) På riktigt.. 
Sen tränar vi vokaluttal och sen får jag sjunga i slutet :) Då blir jag nöjd :D Tragglar på med "Lät du henne komma närmre" just nu men det går bättre och bättre faktiskt.
 
 
+++ MIN FAMILJ KOMMER HIT OM EN VECKA
+++ DET ÄR FREDAG IMORGON
+++ TYDLIGEN FEST PÅ LÖRDAG!!