oh holy night

Kan man säga att det var annat än en väldigt bra kväll igår?
 
Jag bjöd mina kollegor på en julkonsert i julklapp. Det var gospel och big band och HUR bra som helst. Sen gick vi och tog ett glas vin på en bar och efter det gick jag och Vibeke med hennes väninna till en pub där det var liveband. Snackade med några killar som skulle köra en låt och hamnade såklart vid mikrofonen och var fast där resten av kvällen tills jag åkte hem.
 
Det blev ju såklart lite sent så har varit lite småseg idag men sånt får man ta. Totalt vär det! 
 
 
Med vänliga hälsningar.

flightless bird

 
Åh, börjar verkligen få julstämning nu. På stan är det så himla mysigt när dom julskyltar och pyntar. Har varit själv på jobbet hela veckan och jobbade idag (Söndag) också för att vi hade workshop för alla familjer på Opera. Det var nästan 100 pers som kom till oss och pysslade, drack glögg och ÅT. Har varit full rulle från halv 1 till 6 så är lite småsliten nu. Men fick värsta mycket goda saker som tack för hjälpen.
 
 
Det är ju bara 1 vecka till första advent, 2 veckor till julfesten med jobbet och 3 veckor tills jag åker till Luleå!
Beställde också hem "en" julklapp till mig själv idag från Topshop:
 
 
(Världens finaste jacka, plommonläppstift/penna, brun kajal, iPhoneskal, väska & örhängen. Blev bara 1070 Norkska kronor!)
 
 
 
KRAM

foodz

Bra fredagspils i fredags, BÄSTA filmen på bio (Twilight) i lördags, skönaste promenaden och gym i söndags och bjöd finaste tjejerna på godaste middagen.
 
 
Sista bilden är på soppan jag gjorde igår med morot, lök, chili, linser, parmesanost och så vidare. 
 
 
Den här veckan är jag själv i receptionen för att min kollega är på semester. Jobbar 8-5, ZzZzZzzzz.....
Kan säga att jag försov mig en timme imorse, fick ta taxi och spillde ut ca 5000 liter vatten över hela kaffe-området på jobbet............. Sminkade mig vid 11. INTE bra dag.