we might as well be playing with lightning

 

Hej! Vaknade upp med så sjukligt ont i halsen i morse så jag bokade en tid hos läkaren imorgon. Mina mandlar är uppsvällda och kan knappt svälja. Kul. Detta går ju aldrig över!

 

Idag åkte jag och vaktmästaren en sväng till ikea och så åt vi köttbullar och potatis där!!!! Sen körde jag bil hem!!! Första gången i Oslo, var typ kul.

 

 

PUSS!

 

in every breath i take i'm breathing you

 

Var tvungen att ta kort på kaoset som var i vårt kök igår. Vår diskmaskin har fungerat dåligt några dagar och detta blev resultatet. Otroligt. Nu är den iallafall up and running igen - magic fingers.

 

Idag är det inte alls lika bra väder i Oslo, blåsigt och mulet så jag & Anna har en lugn ledig dag. Nyss var vi och handlade och just nu står Anna och BAKAR!! Wiho. Ganska sjukt att Anna flyttar tillbaka till Luleå om 6 dagar. Det gör Elli också men hon kommer tillbaka. Hatar när folk ska hålla på och åka härifrån! Då flyttar iallafall Helena in här och tar Annas plats i läggan, det blir nog bra ändå. Hon fyllde ju förresten år igår, 22 dessutom!

 

En sak jag inte kan förstå är hur LARS kunde åka UT från BB?!? Han var lätt bäst. Men om man inte röstar själv kan man väl inte klaga, eller? Jo.

 

Lyssnar för övrigt på Euphoria om och om och om igen. Jäkla bra låt!

 

Grattis sötnöt!!

euphoria

 

I fredags gick jag till jobbet, så himla kul att jobba igen! Var så rastlös hemma när jag var förkyld. Efter jobbet var det den sista fredagspilsen innan kontoret flyttar. Vädret var på topp, vi satt på en uteservering och åkte sen in till en krog inne i stan. Väldigt kul kväll!

 

Igår var vi i Frognerparken och på kvällen grillade vi, spelade brännboll och hade det allmänt trevligt i Sofienbergsparken. Vi gick också och såg när Loreen vann Eurovision, helt galet bra gjort! Åkte till Stravinsky och kände oss lite underdressed bland alla kostymnissar, men roligt var det.

 

Idag har vi bara solat på gräsplätten nedanför oss och tagit det lugnt. Imorgon är alla lediga för att det är pingst så vi får se va som händer då!

 

 

PUSS&KRAM