i miss talking to you on the phone sometimes

 

NU. ÄR. DET. HELG!!! IGEN. Veckan har gått überfort, NAJS.

 

Idag har jag jobbat själv i receptionen för att min kollega har tagit påskferie redan. Det gick bra att vara själv, lagom mycket att göra. Imorse när jag gick morgonrundan i huset för att kolla att allt ser bra ut stötte jag på en kollega som endast bar en liten handduk runt höften och hade just kommit ut ur duschen.

När han fick se mig såg han ut som att han hade sett ett spöke men jag ropade glatt: Gomorrn!

 

Det låg också en liten lapp vid receptionen idag där det stog "Jeg elsker deg!".

Oooooooooooooohhh. Det såg ut som en bukett-lapp som nog inte var till mig. TRIST.Ha en fin fredagskväll! ♥

 

 

 

the only thing that keeps you on my mind.

Wow hörrni, idag är det fredag? Åker hem till Luleå om 4 dagar!! Wiho! Håller fortfarande på att planera mina dagar där så att jag ska få så mycket tid som möjligt till allt och alla, men det är ju alltid jättesvårt! Känns som att det alltid är någon som blir besviken på en när man kommer hem, hur man än gör.

 

Igår var det en väldigt bra dag! Här lyser solen varenda dag och folk går ute i t-shirt. Bara det gör ju att man blir gladare. Till lunch här på jobbet var det SUSHI, kan inte fatta hur bra mat-personal vi har som kan göra sushi så att över 300 människor blir mätta, och massa olika sorter. Den var helt underbart god och fint gjord.

 

Efter jobbet gick jag och tränade Zumba i en timme och solade ca en halvtimme, väldigt skönt! Efter det gick jag hem och skypade med Stinkobert! Vi har inte pratat på flera månader så det blev lätt att flera timmar drog iväg. Vi pratade om massa minnen från Majorstuen, påsk, framtiden och massa annat. Var riktigt kul ♥

 

Idag är det ju som sagt fredag och jag tror att jag bara ska gå på stan efter jobbet och sen bara ta det lugnt hemma för mig själv! Finns ju ändå ingen att vara med typ?!

 

strange clouds

Alltså allvarligt, var är min träningsmotivation?! Har TYVÄRR noll av sådant just nu. Känner mig bara trött, sliten och halvsjuk även fast solen lyser som aldrig förr! Var på en halvtimmes massage idag på jobbet och det var helt underbart, varför blir man inte fit av massage? Längtar fruktansvärt mycket hem till Luleå också! Känner att jag bara vill vara hemma och mysa med min familj men som vanligt är det massa saker inbokade under påsken! Känns ju såklart jättekul att hitta på saker med dom man inte träffar så ofta men jag är så TRÖTT.

 

Om ni har fler frågor kan ni maila mig på trötta_tjejen@hanna.less.