these days

Har ingen lust att blogga och blogg-appen fungerar inte. Har bara foton på telefonen och har fortfarande världens värsta träningsvärk från min PT-timme.

Otroligt bra: spotify:track:2kN05N1AQQplsgFweFAqYb

only coffee no sugar inside my cup

Igår var jag på gamla kontoret nästan hela dagen och fortsatte att rensa, märka och flytta saker. Vi åt supergod lunch på villa paradiso.

På kvällen gick jag en 7,8 km lång promenad som tog 70 min, hur skönt som helst.

i can't take one more sleepless night

Det här med viktminskningen... Hade ju som nyårslöfte att gå ned i vikt. På riktigt. Gick med i Viktväktarna Online och gick ner väldigt mycket i vikt den första månaden tills jag hade en ganska dålig vecka precis innan jag åkte till Thailand i Februari. Då gick jag upp allt igen bara på några dagar och kände att hoppet var ute och brydde mig inte alls om kosten i Thailand. När jag kom hem från semestern var jag tillbaka på noll men kände ändå att jag var tvungen att ta tag i det igen och har nu, 4 månader senare, gått ner 12 kg.

 

Känns otroligt skönt att veta att jag snart är i mål. Inte för att jag då ska sluta med det här programmet och äta hur mycket jag vill igen, utan för att jag har lyckats! Nu är det inte många kilon kvar tills jag är framme.

 

Ha en superfin måndag allihop!