thailand nästa!

På riktigt nu, utan att skämta, helt seriöst, faktiskt, på sanning så drar jag imorgon!!!!!

 

Halv 5 på morgonen ska jag gå från lägenheten med resväska och påbörja resan till ett ställe som är ungefär 40 grader varmare än här! Ska möta upp min familj på Arlanda sen åker vi i 10 timmar till Bangkok och sen 1 timme till Krabi. UNDERBART. Kommer må bra hela resan, är bara så himla nöjd att jag ens får åka!

 

Resväskan är packad, passet har jag i väskan, biljetten är i plånkan, kameran är tömd och laddad och jag har med både kameraladdare och telefonladdare. Kan ha glömt en miljon saker men har jag med det här går inte världen under!

 

Ikväll har jag varit med Anna, Blom & Elli och sagt hejdå. Nästa gång vi träffas är vi allihop i Thailand och jag är förhoppningsvis lite brunare än jag är nu!

 

Vet inte hur det kommer bli med bloggning framöver men kommer försöka att inte sitta vid datorn där borta!!

 

 

PUSS&KRAM och ha det himla bra var än ni befinner er i världen! ♥

we all want love

Har en så himla bra roomie. Idag lagade hon middag till oss och hade städat undan hemma. Maten var klar och allt var fräscht i köket! Wow.. Sen fick jag även lappen ovan för ett tag sen, som man numera kan hitta på kylskåpet. Man blir ju tårögd :')

 

(Ingen kamera, inga nya bilder)

(Imorgon kan jag säga att imorgon åker jag till Thailand)

(Tror att jag har läget under kontroll med packningen)

 

PUSS&KRAM

 

 

but you can't hold me down, release me

Ingen good morning idag. Har ju fått lägga mig så himla sent dom senaste dagarna för att det är så sjukt mycket att fixa innan Thailand, drar ju i övermorgon!!! Can't believe it!

 

Vaknade dock med en fruktansvärd känsla i kroppen för att jag drömde att jag och många gamla och "nya" vänner var inlåsta i ett hus, i hemska förhållanden. Sen var jag borta från huset ett tag och när jag kom tillbaka hade flera av mina närmaste och äldsta vänner dött.

Grinade så mycket i drömmen att det tog slut tårar och jag blev helt nollställd, usch!!!

 

Ingen av er får nånsin dö, deal?!?

 

Igår färgade jag ju håret. Fick inte sätta mig i stolen ens en gång förrän 1h & 10min efter tid för att frisörskan var forsinket. Det blev iallafall JÄTTEBRA tillslut med en väldigt kall och fräsch blond ton, åt vit-grå-lila hållet ;) Men nu är mitt hår så himla "bra kvalité" för att hon satte i nån slags kur så jag vet inte hur jag ska göra med det, är i ögonen hela tiden! Antar att det blir spray på den!!

 

Bilder kommer ej för att min kamera är hos Elli & Blom fortfarande!! Hihi, jag får tillbaka den på torsdag!

 

 

PUSS&KRAAAAM