ram pa pa pam

Wihooooooo! Idag drar vi till Hemsedal! Jag slutar 14.00 och bilen och minibussen går 16.00 från stan. Ska bli så himla kul så jag inte vet var jag ska ta vägen.

 

Igår köpte jag ögonfransserum (Nutra Luxe MD), 4.5ml för 449:- på letsdeal.no. Hoppas att det är bra så att mina ögonfransar blir lååånga.

 

 

Är på så himla bra humör idag :D :D :D :D

 

 

cry on demand

Imorgon drar vi hit:

http://www.kaggjin.com/index.php?option=com_content&view=article&id=47&Itemid=53

http://www.hemsedal.com/no.aspx

 

Och med "vi" menar jag ca 13 pers..... Kommer bli så fruktansvärt FETT!! MEN packningen är lite problematisk tycker jag. Det är för mycket grejer man måste ta med sig för mys i stugan, skidbacken, krogen, bilen, jacuzzin osv. Kom just på att jag måste packa ner BIKININ!! Aaaah höll på att glömma!!

 

HEJDÅ

dom ljög och bedrog oss på sanningen.

Saknar min bror.

 

Igår på morgonen var jag på skatteetaten och fixade deklarationen(!!). Skattedamen fixade allt åt mig, top notch. Verkligen en tyngd från axlarna. Efter jobbet solade jag och såg inte någon knarkare där alls, toppen! Sen åt jag sushi till middag och snicksnackade med Anna & Helena lite. Idag har det inte hänt något speciellt, handlade bara lite nödvändiga saker (på polet) till i helgen. Är sjuuukt taggggadd!!! Imorgon måste vi veta allt vi ska ha med oss för att spendera en helg i fjällen och packa ner det i en väska. Motsträvande.

 

PUSS&HUG.