live your life and stay young on the floorHar haft lite bloggpaus här kan man säga :) He he. Jobbar på som vanligt på 7eleven. Häromdan jobbade jag lite med den högsta chefen inom 7eleven. Var lite nervös faktiskt kan man säga :) Han ville bara lära sig mer om själva jobbet på butiken eftersom han typ inte kan det. Konstigt det där. Nu har Stina också åkt hem den här veckan så jag & Sandra är själv i läggan! Idag har vi letat lägenheter över sommaren och mailat till nåra så vi får se hur det går :)


PS. Idag på trikken skrek en unge (mellan 1&2 år): Fuck you, fuck you, fuck you högt i hela trikken. Det var inte bara jag som reagerade på det kan jag säga. Och det värsta var att mamman bara satt bredvid och flinade.

Ha det ok tills vi hörs igen!

my nest

Tillbaka i Oslo efter en terapi-tripp hem till Luleå. Kändes så himla skönt att bara få vara hemma utan nåra krav eller uppgifter. Uppskattar det verkligen. Hade velat stanna lite längre men plikten och hyran kallar ;) Träffade ingen förutom min familj när jag var hemma för att det var det jag behövde. Att bara få vara hemma med dom som känner mig, förstår mig och älskar mig mest. Rehab.

Imorgon startar verkligheten igen!

if i don't pick up the phone like i used to doÅh, vilken härlig dag det har varit här i Luleå :) Vaknade klockan 11, gick till mormor och käkade världens godaste våfflor!! Har också spenderat så otroligt mycket tid med min bror sen jag kom hem, det är så himla kul. Jag & han åkte en sväng till storheden och jag köpte ett 16GB (!!) USB-minne för 249:- :))) Supernöjd!

Ha en fin kväll ♥