darling you


I söndags åkte jag & Anna en gammal Oslo-spårvagn! Vi blev värre än barn på julafton, men den var himla cool alltså.

Jag & mina flickvänner har infört: MYS-MÅNDAG. Varje måndag gör vi nåt kul så att helgen känns lite längre och veckan lite kortare, på nåt sätt. I måndags blev det bio och Hangover 2 - SKITKUL.

Igår var jag, Sandra & Elli och tränade på gymmet. Jag solade innan också på gymmets solarium som är billigare. Jag gick/sprang på löpbandet i 25 minuter efter det. Tack vare min PT som kom och peppade mig. Har nog glömt att skriva att jag har börjat träna med en personlig tränare och hon tog verkligen DÖD på mina muskler. Kunde inte gå på flera dagar. Efter träningen gick jag & Sandra och duschade & bastade i spat på gymmet. HUR SKÖNT SOM HELST!

Idag hade vi ju kort dag som vanligt. Så efter det åkte jag & Sandra till älskade majorstuen och checkade ut rean!! Det är ju grymt mycket rea överallt. Gick ut med en full påse från H&M för 350:-. Sjukt mycket fick jag! Bland annat en knallrosa långklänning, underkläder, badkläder mm. Fanns massa annat fint men tänkte spara lite pengar eftersom:

OM EN VECKA ÅKER VI TILL AYIA NAPA!!!!!! IGEN!!!!!!
Kan inte beskriva hur glad och lycklig jag är över det.


Längtar som en tok.

Nu ska jag se nya True Blood som har kommit ut!!!! HA DEEEE ♥

don't know much about algebra, but i know one plus one equals two


Midsommarafton var väldigt trevlig! Kan säga att jag hade jättekul. Vi drog på nåra fester, åkte taxi nåra gånger och skrattade tusen gånger!


Igår blev det parkgänghäng som också var väldigt trevligt! Vi spelade kubb (jag & anna kom 2a av 4 lag). Sen skulle vi alla dra ut på krogen men det blev inte riktigt så! :D

Idag blir det också gänghäng i parken men utan alkohol :)Ha en fin söndag ♥ain't a doctor, but I can make you feel better

Schoolin' Life - Beyoncé by HDMI44


Längtar tills Beyonces nya album kommer till oss som fortfarande hänger kvar på gratis-spotify och tills låtarna finns att ladda ner för dom är säkert grymma. Låten ovan är nog inte med på albumet.

Jobbet går lite bättre men idag var det sjukt tungt att kliva upp ur sängen och jag kände mig hängig hela dagen. Vi har ju jobbat rätt mycket den här veckan:
Måndag: 07.30-19.30
Tisdag: 07.00-17.30
Onsdag: 07.30-18.00

Idag hade vi ju kort dag som vi nu alltid ska börja ha
Torsdag: 07.30-13.30!! :D
Massage-dag var det idag också. Många fick massage och jag fick också, i 30 min!! Supernajs. Blev dock jättesnurrig och såg konstigt efter, så jag ville inte stanna en timme extra som man fick om man ville..Sandra har ju åkt hem till Sverige nu och jag bor själv i lägenheten. Det är verkligen jätteskönt. Trivs som fisken i vattnet efter att ha bott in på själen men andra i snart 5 månader. Det känns ganska konstigt eftersom man har blivit van att kommentera allting man tänker nästan när vi har bott tillsammans så länge. Skulle ju inte se så friskt ut om jag gjorde det nu. Hoppas du har det bra iallafall Sandra.


På fredag är det midsommar. Kan inte säga att jag känner någon glädje över det just nu, är alldeles för trött i kroppen, huvudet och själen. Vill bara se på serier eller läsa. Eller lyssna på musik.Ska ladda ner lite musik till telefonen nu, hejs!