för idag är det en bra dagOh yes. Den 10 augusti börjar jag som RECEPTIONIST på Opera Software!! Grattis till mig själv ♥

Ikväll blir det en öl med gänget på stan.
Imorgon är det min sista arbetsdag på REMA 1000.
Imorgon åker jag till LULEÅ.

Kan det bli bättre?you keep on talking but you make no sense at allSka först och främst säga hur upprörd jag är över bombningen och massmordet i fredags. Är så arg över att en enda man dödar nästan 100 människor, bland annat barn på 14 år och uppåt. Det är så fruktansvärt hemskt så att det inte ens går att beskriva. Tur att alla mina Oslo-vänner inte blev skadade iallafall.

Annars har det varit en GRYM helg eftersom bästa mamman och bästa brorsan har sovit hos mig från i torsdags tills idag. Det var så himla kul att träffa dom och att dom fick se var jag bor. Vi var på stan, på Majorstuen, chillade i lägenheten, åt lunch på mysiga ställen och var på Tekniska museet igår. Kan säga att även fast museet mest gjordes för Albins skull så var det väldigt roligt. Många knappar att trycka på och många häftiga upplevelser!

Dock kraschade min dator så att jag inte har haft tillgång till den över helgen men nu i morse gick det helt plötsligt att starta den! Perfekt. Hoppas den håller sig på fötterna nu då.


Jobbet känns grymt tungt just nu eftersom jag har fått ont i ryggen. + att jag är sjuk. + att jag är ensam i lägenheten. MEN som tur är åker jag till Luleåfredag morgon :))) Åh, vad skönt det blir. Då kickstartar vi med en fest hos familjen Lindvall med dom bästa familjerna! Precis som det ska vara.


Hörrni, nu blev det här väldigt långt. Ska se på film nu. Ha en fin kväll :)i still careHörrni! Idag kommer min MOR & BROR på besök till Oslo :) Fattar inte att det är sant, det ska bli så himla kul! Dom ska sova hos mig ända tills på måndag. Känns kul att få visa dom var jag bor, på riktigt och inte bara genom skype eller bilder.

Åh, vad jag längtar.

Men innan det ska jag göra ett hemligt uppdrag, alla måste hålla tummarna nu!


PUSS&KRAM