GOD JUL


God jul allihop!
Här i Gammelstad myses det på för fullt!! Igår när jag kom hem fick jag se hur fint mina päron har gjort om här hemma! Nästan allt är nytt och frächt. ag och min brorsa har bytt rum och mamma hade gjort mitt nya helt perfekt. Hon hade tom köpt duntäcke och kudde och nya lakan, sov som en stock! Flygresan och allt gick bra igår och det är så himla skönt att äntligen vara hemma! På taxfreen köpte jag en parfym, till Hanna från Hanna liksom ;) Imorse fick Albin öppna en julklapp och då fick han öppna den som var från mig. En HD-videokamera. Har aldrig sett någon så glad faktisk, riktigt kul :')

Sen åkte jag och mamma och sjöng julsånger med massa andra på sunderby sjukhus. Det var så många sjuka som blev både rörda och glada och känslan jag hade i kroppen efteråt är obeskrivlig. Kändes otroligt bra.


Snart börjar Kalle Anka!!
PUSS PÅ ER! ♥

it don't matter who you are

Okej, detta är sjukt: EN ARBETSDAG KVAR! Sen åker jag HEM. Det känns otroligt bra. Har nog inte längtat hem såhär mycket någon gång. Ska bli så kul att träffa alla ♥

 

Idag fick jag reda på att jag ska få en julbonus, wiiihooooo. Den var inte dålig! 200 kr säger bara fy fan vad jag älskar mitt jobb <3 kärlek till dom <3<3<3 (hahahahah bloggrape av sandra, kommer inte säga hur mycket den var på)

Alla julklappar är inköpta och inslagna.

Hissen i huset fungerar igen.

Jag har tvättat kläder och börjat packa!

 

 

 

PUSS&KRAM