sunny day

Hej! Det är underbart väder och då ska man inte sitta vid datorn! Idag blir det shorts och en ny slapp t-shirt med bikini under. Ska och handla och sen ska jag dra till Annas takterass och bli lite bruun!Vi höres!

i heard about you before

Hej vänner!
Var ju sjuk hela veckan men nu börjar det kännas lite bättre fast det fortfarande är väldigt dåligt. Ögoninflammationerna har lagt sig lite fast jag vaknar ändå varje morgon med ihopklibbade ögon.

Igår var det fest. Jag vet att det kanske inte var det allra smartaste men kul var det. Så länge det varade. Blev väldigt trött där på slutet!

Idag har vi haft en väldigt mysig dag, vi gick till en park och käkade frunch och solade och sen påväg hem kom vi på att vi ville sola lite mer och hittade ett superlyxigt solarium :) NAJSNu äre Mamma Mia på tv hejrå'1!

it's getting ill it's getting sick on the floor

Jaha, då har man gått och blivit förkyld. Såklart skulle jag också bli drabbad, som resten av Oslo känns det som. Har verkligen ignorerat det tills idag när det inte gick nåmer. Inte nog med att det var den varmaste dagen hittills inne på 7eleven men också att det rann snor, kliade i halsen, nös!!! Usch, blir så irriterad. Tog ledigt imorgon för att bli frisk så snabbt som möjligt. Klarar inte av en till dag på jobbet som det var idag. Hemskt.