miljoner indianer

Hej. Jag är inte död.
Min midsommar var underbar. Det började hos Pia & Uffe med massa god mat och dryck och lekar och musik med Linns och Carls familj också. Sen promenerade vi till Linn där vi bara satt och njöt av den underbara utsikten och snackade. Sen skjutsade Carro mig till Sandra i björsbyn där vi också hade det väldigt bra. En cykeltur till Matte på porsön, och tillbaka till Sandra efter några timmar där. Hur najs som helst. Mådde kanske inte så bra på morgonen och dagen efter men det bryr jag mig inte om. Kul att min älskling kunde vara med mig också :)

Idag var jag på bio med mormor. Vi såg Komissarie Späck, rolig och helt sjuk i huvudet. Det var min present till mormor för att hon fyllde 80 år för någon dag sen :) Hon tyckte den var rolig iallafall.. men vad ska hon säga? Hehe. Kul att göra nåt tillsammans iallafall.

Igår såg jag Remember me med mama. Den var hur bra som helst, tills i slutet!! Vad hände?!?! Vem driver med mig. LESS jag blir. Helt deppiga människor som gör sånadär filmer.


Det var allt för mig, hej.

mackor, bröllop, anna

Efter 2 långa nattpass på subway känner jag mig mörbultad. Det har hänt några roliga saker faktiskt och en lite mindre rolig - skar mig i fingret. Djupt. Blodigt. Ont.

Måste erkänna att Vickan & Vesslan var väldigt fina igår och jag tyckte faktiskt om att kolla på hela kalaset. Speciellt fint var det ju när Skifs & Agnes sjöng, jeeesus vad bra.

Vi hade ju avskedsdag för vår älskade Anna i onsdags också. Det var verkligen jättekul med bowling och mysig middag på Allstar. Men längst inne finns känslorna jag inte vill ha. Får ångest när jag tänker på att hon inte ska vara här i sommar. Man behöver vissa människor i livet och Anna är en sån. Jag behöver henne.

Fan också. Önskar att Norge inte finns.anna, nu tänder de gatubelysningen
bussarna åker sitt varv
jag letar efter rispor i ytan
en spricka, ett hål, en skarv
det måste komma nåt bra ur allt
det måste växa nått under alla lister
alla bingon, alla tävlingar, alla steg tillbaka
res mig upp, ge mig lust att hänga på
jag skall värma dig anna
jag skall lyssna och förstå
för trots all tomhet
trots det timglas som sliter i oss
så ska vi hitta en väg ändå
vi skall hitta en plats ändå

Det kommer gå alldeles utmärkt för dig i grannlandet ♥

du är min vän och vi lär oss av varann

Har varit hos Linn och käkat lunch :) Hon är så duktig den där Linn ♥ Jag fick nypressad juice och kyckling/champinionomelett, fett najs!

Nu ska jag iväg med Anna, Sandra och Stina på lite avskedsbowling. Det är älskade Anna vi tar farväl av. Förstår inte egentligen vad som händer.. EFter det är det jobb 16-20 och sen blir det avskedsmiddag med tjejerna på Allstar.


Usch, känner bara för att gråta hela tiden, varför känns inget så bra som det borde?


Anna, du är en ängel. Min ängel