nyårsafton

Idag är det sista dagen på 2010. Det känns inte speciellt bra men jag hoppas att det kommer att hända många NYA saker som är fruktansvärt roliga och intressanta hihi.

I lördags hade Sandra & Stina 19års kalas. Det var jättekul och vi fick god mat, sång, dans och snack. Precis som det ska vara. Sen åkte vi till fiskekyrkan och där var det fullt ös. Blev bra bilder iallafall. Dom finns ju på fejjan.


Nu måste jag gå och snabbduscha, käka och göra mig i ordning för ikväll blir det också fullt ös. IIIiiiiih vad kul. Smällare & raketer!! Kul.


HEJRÅ

christmas

ojoj vilken kanonjul det har varit (och fortfarande är!)

i julklapp fick jag en digitalkamera (sony cyber-shot!!!) som är jättebra, planet earth dvderna, en mjuk morgonrock från gina, lite pengar, ett nagellack, bananbalsam, office home-paketet, kläder från gina mm. tror inte att det var nå mer men jag blev hur nöjd som helst. äntligen har jag en egen kamera som är BRA. är sååå nöjd. får inte glömma en mycket stor julklapp: jag fick träffa linn, stina, sandra och ANNA på självaste julafton! dom orkade ta sig hit och det var bland det bästa. nåt annat kul var att albin fick en elgitarr! det blir skoj.

hade lilla julafton med familjerna för någon dag sen och lilla julafton med tjejerna i förrgår. alltid så otroligt mysigt.

har för övrigt ätit hur mycket som helst känns det som. det känns dåligt fast det hör julen till.

ikväll blir det fest för stina och sandra för att dom har fyllt år och sen ska vi ut på magasin 3 såklart!! ååh, så kul det ska bli. ska knäppa kort med min kamera HELA kvällen och ALLA måste vara med på bilderna!


hörs sen tjing tjong


(knäppte aldrig på anna??)


PUSSIS ♥

en stjärna

Dagens ros går till Johanna Blom

en räddare i nöden när jag hade panik på subway idag att jag skulle behöva göra allt själv när det är sjukt mycket folk

en raring som hjälpte mig genom att diska plåtar, sopa, skura, ta kunder och torka bort

en hjälte som gjorde allt rätt på första försöket i linen fast allt är bakochfram om man jämför med porsön

en sötnos som kom och hjälpte mig även fast det var hennes SISTA dag på subway innan hon flyttar till norge

en fin person som stressade och bad om skjuts för min skull


 
Jag bugar för dig! TACK! ♥