hey mama

Älskade ikea-katalogen har anlänt. Så bra den är. Vill åka till ikea på söndag med mamma, hoooppas. Igår hade vi spåkväll (jag, Linn, mamma & Tina). Det var otroligt bra med massa bra tips och bra samtal.
Idag var jag på arbetsförmedlingen och det tog fan flera timmar. Och så seriöst det var! Men det är ju bra. Ska välja en jobbcoach sen också :/
Promenerade till Kajsa idag med Linn & Millan där det vankades alldeles för mycket födelsedagsfika med massa sköna brudar :))
Nu ser jag fram emot att jobba natt fredag & lördag!!! SÅÅÅ KULT.

no you ain't

hej. internet funkar fortfarande inte på min dator. får sitta på fars mac om det ska bli nåt.. får LÖNEN idag och kan berätta att jag aldrig fått så mycket. när jag jobbat på subban alltså :)) på musikensmakt fredagen var vi hos elli och där stannade jag hela kvällen. otroligt mysigt och roligt var det. fast många grät! är fortfarande lite sjuk men klarade av att jobba natt iaf. det gick faktiskt riktigt bra. 9 av mina kompisar kom in och hälsade på mig :) det var k to the ul.
var med stina anna och sandra i söndags. mycket trevlig promenad i bensbyns "skogar" :)) dom är underbara.
tror att det här blir en riktigt bra vecka för att imorgon är det spåkväll hos linn med hennes och min mor och på torsdag är det födelsedagsfika hos kajso och på lördag födelsedagsmiddag hos jimmyy!! KUL. JObbar dock natt fre & lör :( nästa vecka jobbar jag 6 dagar ;) MONEY.
hurrninini nu tar jag och avrundar.

aliens

I onsdags fyllde Kenny 21. I fredags hade vi (familjerna) avskedsfest för Carl som ska till Arvika. Jag blev sjuk då. Internet har inte fungerat på en vecka typ. Igår var jag på avskedsfika med dom gamla tjejerna hos Sara för att hon ska till USA.

Jag säger då det. Tiderna förändras. Barn blir ungdomar. Vi beordras att bli vuxna. Vänner flyttar. Livet blir annorlunda. Bra och dåligt. För mig känns det inte bra alls och det ändras typ inte, samtidigt som det gör det.


Det är trist att vara sjuk. Lite skönt ibland men nu har jag tillochmed tagit ledigt från jobbet idag. Inte bra. Plus att mina förkylningar alltid blir värre och tar jättelänge att bota. Vill träffa mina vänner, ha kul och vara brun.