typ bästa dagen

Mycket bra iallafall! Fick bra betyg på nationella talet, fick ett ENMÅNADERSKORT PÅ INPULS GRATIS AV LINNEA, kan inte beskriva hur tacksam jag är för det!

Sen åt vi hamburgare från korvgubben hemma! Svingott.. Och sen åkte jag & Albin på en konsert i kulturens hus med Anna & Sandra. Jättebra sångtjejer var med, helt otroligt!

Albin och jag köpte glass på max efteråt. Kände att det här blev en nyttig dag.... :)

Har varit sjuk hela veckan och är lite nu också men det känns ändå bättre. Köpte min nya dator igår också som är svinbra. Kom hit och kolla på den vettja :)

Imorgon är det valborg som jag knappt hinner fira. Ska jobba från 17-23 och på lördag 10-16. Jippie. Ne, men jag är glad över att ha ett jobb men..


PUSS & KRAM

jag vill leva, jag vill dö i norden

Har nyss varit på en rafflande Plannjafinalmatch med sällskap av Limpan & Jimpan. Otroligt bra och Plannja vann. För att inte glömma de utomordentligt duktiga nationalsångarna Carl & Sofia, grymt säger jag bara.

Sen åkte vi till Kvantum när Linn hade virrat färdigt kring toaletterna i pontus och sen hem. Mycket bra kväll.


Inatt jobbade jag ju med Sara och det gick väl sådär. Eller det gick ju bra men det var sjukt sjukt stressigt. Många fyllon att guida genom Subways alla valmöjligheter. Man får höra mycket roligt måste jag säga :)


Nu måste jag skriva skitrapporten om buddhism och kristendom, hejs.

i let you blow my mind

Solig och fin dag. Det har varit en riktigt fin dag. Jag känner att jag för första gången på länge har ett litet glödande hopp inom mig för bättre dagar med mer motivation.. Fastän jag såg Dating in the dark istället för att skriva på religionsrapporten känner jag hoppet. Snart börjar livet glida igen, hoppas på det.

Stannade i skolan för att det var så skönt, jätteskön stämning trots att vissa skulle ha svenskatal. Sen skjutsade jag Anna till stan och jag & Jozzi åkte på lite äventyr. Skjutsade hem henne och så, hehe. Men på hennes veranda var det oootroligt varmt, helt sjukt skönt!


Hörrni, tänkte gå och lägga mig tidigt idag. Får se hur det går.

Godnatt alla mina pärlor, pärlor som jag inte träffat pga musslan ni ligger i och alla andra som orkar läsa