YES

KLARADE TEORIPROVET, HELT OTROLIGT! Tack alla ni som har stöttat mig, ni är underbara.

Fotot blev dock sämst..

Ikväll blir det party med förfest hos Linn :) Vi vet inte riktigt var vi ska än men det löser sig känner jag! Längtar otroligt mycket iallafall.


Saknar min älskling som nyss ringde från Miami beach och skulle åka och shoppa nu ♥vi har skuggorna bakom oss trots allt

Lars Winnerbäck är gudomlig. Konserten igår var obeskrivlig! Mer säger jag inte.

Imorgon har jag teoriprov. Mer säger jag inte.

Linn kom över och så såg vi Halv 8 hos mig med Albin & Mammas pojkar :) Mys. Samtidigt förhörde hon mig på lite teori och då kändes det plötsligt sämre. Var jättedålig.Kenny har åkt till Miami nu och jag saknar honom redan. Åh.

you got a fast car

Halkbanan gick faktiskt bra! Det var skitläskigt att snurra runt i den där bilen och Erica började blöda näsblod!! Jag skrek så jag tappade rösten och det sprutade blod från Ericas näsa. Ne okej, överdrev det där sista!
Skrattade när Erica bara lyssnade på hälften av alla intruktioner när vi körde och var tvungen att fråga om hela tiden. Satan vad jag skrattade för mig själv.

När vi kom tillbaka till POs var vi dom enda där förutom en lärare och då satte vi oss och gjorde faser och fes ikapp.
Det luktade inte gott där inne alltså.
Sen kom körskoleläraren och jag höll på att garva ihjäl mig för att det luktade skit och han undrade säkert vem det var som hade släppt sig.

Klarade fes fordon. Oj, jag menar fas*


EN INTE SÅ ROLIG SAK: Imorgon åker min babe till USA :(

PUSSISAR