30 juni

Igår åkte jag med båt till klubbviken där jag träffade Linn. Klockan var kanske 10 när jag var framme och vädret var inte roligt men efter ett tag sprack det upp och blev jättevarmt och fint. Vi tog båten tillbaka vid 2 och träffade nåra grabbar i norrahamn men jag stannade inte så länge och åkte hem. Sen åkte jag till bensbyn :) Skitmysig dag!

Imorse vaknade jag (fortfarande i bensbyn) av att min telefon plingade klockan 08.00 och påminde mig om att jag skulle vara hos tandläkaren på en timme som jag såklart hade glömt! Med panik ringde jag till min kära pappsi och bad honom komma och hämta mig och det gjorde han som tur är :)

Hos tandläkaren tog dom avtryck på mina tänder och fotade eftersom jag vill ha tandställning och jag får veta i höst om jag får det. Jag vill ju ha det innan man måste betala 30 000 för den, året man fyller 20. Hoppas! Jag var ju dum nog att inte ha tandställning på högstadiet.
När jag kom hem från tandis somnade jag i soffan och sov till 12 typ. Då gick jag ut och solade. Vill åka till storheden och köpa nåt, typ bikiniunderdelAR.. Kanske ska göra det, vi får se!

Puss! Kenny♥

28 juni

Den här dagen idag spenderades mestadels på arcusbadet med my love, mamma & Abbe ;) Vi hade skitkul och vädret var mer än två tummar upp, ungefär tio! Senare åkte jag, Kenny & Albin och fiskade på snickars, men vi hade 0 i fiskelycka. På kvällen åkte bara jag & Kenny men inte en endaste liten firre lyckades vi fånga. Dåligt!

Igår promenerade jag & Linn till Carro och umgicks med nåra brudar. Det var mysigt och Linn berättade vad hon hade gjort för kul i Cypern :) Vi såg Sex and the city filmen också, fast det var bara jag & Jenny som såg hela. Dom andra drog iväg till John B, ovanligt? ;)

Jag ska snart gå och sova för jag ska med 09.30-båten från södra hamn till klubbviken imorgon. Linn är redan där och så ska vi sola och mysa på stranden hela dagen! Jippi! Jag längtar otroligt mycket, det ska bli så roligt. Och det var jättelängesen jag var på klubbis.

Livet känns bra!

MEN HÖRRU, VI SES!
Kenny♥

27 juni

Märker att det är fint väder idag, ska ut och soooooooooooola ;PPUSS!