25 januari, söndag

Tack för en otroligt trevlig kväll i fredags tjejer!
Burken, jag älskar dig så jävla mycket<3

21 januari, onsdag

CREDS TILL DEN SOM ORKAR LÄSA!
OCH SUPERCREDS TILL DEN SOM KOMMENTERAR! :)

Dagen började med att vi fick skriva lite HTML-koder på datalektionen och jag & Jozzi redovisade våran slutproduktion. Det gick ändå bra för mig tyckte jag, det var ju som inte så mycket att säga åde. (det gick bra för jozzi också). Sen var det idrott, då hade vi cirkelträning i gymmet. Kommer nog ha träningsvärk. (måste skaffa gymkort). Efter det var det lunch men jag åt inget för det var LAXLÅDA - grismat. Luktade som fiskmat så det kanske var det.
På engelskan fick jag veta att jag har VG+. Började nästan grina för att jag blev så arg för engelska är det ämnet jag satsar mest på. Varför vet jag inte men det känns som att jag ska ha MVG i det och då ska jag ha det. That's it.
Sen började en ny kurs för i år - psykologi. Jag tycker det verkar vara kul och läraren verkade skitbra. Glad och snäll. Man såg verkligen att hon såg en person som en individ och inte bara en elev, om nån fattar jag jag menar :)
Klockan 3 var dagen slut och då gick jag på stan med anannan, fast jag pratade nog mest i telefonen. Fick lite långa samtal och jag tror anannans kompis trodde att jag var knäpp. Han såg undrande ut iallafall. H3h3.
Sen åkte jag & mamma och handlade på Willys och jag trodde att jag skulle dö för att jag inte hade ätit på 11 timmar :) Och så sa jag: "Kan vi inte äta det? Kan vi inte äta det?", hela tiden.
Men min mamma har tålamod och blev inte så less på mig för att jag tjatade och hon tyckte inte synd om mig fast jag var så hungrig för hon tycker att jag är töntig som inte gillar lax. Men jag gillar bara inte det och gillar man inte nåt så gillar man inte det och då kan man ju inte äta det. Då är jag hellre superhungrig.

Som nog alla förstår var det gott att äta sen när maten väl var klar och sen försökte jag plugga lite franska men det gick inte så bra för att jag inte fattar nåt. Sug. Resten av kvällen vet jag inte vad jag ska göra, bara ta det lugnt iaf. Kanske ser lite Grey's :) Damn, måste ju duscha också..

Kom på en grej nu som är jävligt knäpp egentligen som jag inte har tänkt på så mycket men som jag upptäckte nu. När jag var i Thailand i somras loggade jag ju in på en av hotellets på kvällarna ibland och dom har ju inte Å, Ä & Ö där så då var man ju tvungen att skriva a istället för Å & Ä osv. Tillslut gick det där ju ganska bra och man tänkte som inte på det längre. Och för att nu komma till poängen så kan det fortfarande hända att jag skriver t.ex. nat när jag ska skriva nåt osv. Det är konstigt att hjärnan vänjer sig så snabbt vid saker och att den efter nästan 7 månader fortfarande kommer ihåg det. Fast det kanske bara är min hjärna men man vet ju inte. Och det är ju inte heller så att jag satt jättemycket vid datorn där borta så jag fattar som inte. Och det är jävligt irriterande att rätta sig själv att skriva a ist för å.
Jaja, nog om detta.

Dom som lästa allt detta ska ha en eloge för att det här inlägget blev otroligt långt och mycket längre än vad jag trodde.
Puss på er & ha det bra!

Älskling, baby, sötnos, sötjävel, Burken, jag kan inte beskriva med ord eller rörelser eller nåt hur mycket du betyder för mig. Jag älskar dig så otroligt mycket!