en plats i ditt hjärta betyder allt för mig

jag älskar ditt skratt, jag älskar din personlighet, jag älskar ditt hår, jag älskar dina bensby-ord, jag älskar lanstugan, jag älskar ditt hus, jag älskar din familj, jag älskar dina ögon, jag älskar din mun, jag älskar dina örsnibbar, jag älskar din lukt, jag älskar dina kinder, jag älskar ditt skägg, jag älskar ditt ärr i ögonbrynet, jag älskar din audi, jag älskar din musik, jag älskar ditt léende, jag älskar dina kläder, jag älskar din kropp, jag älskar hur söt du är, jag älskar hur otroligt söt du är när du sover, jag älskar när du frågar hur jag mår, jag älskar att du alltid vill vara med mig, jag älskar när du håller på med ditt hår, jag älskar att köpa saker åt dig, jag älskar att mysa med dig, jag älskar att åka bil med dig, jag älskar att åka ut på äventyr med dig, jag älskar att se dig spela fotboll, jag älskar att somna brevid dig, jag älskar att vakna brevid dig, jag älskar att se på film med dig, jag älskar att se dig äta, jag älskar att se dig läsa, jag älskar att bara titta på dig, jag älskar när ditt hår krullar sig, jag älskar när du snusar ibland, jag älskar att du älskar mig, jag älskar DIG. medmera.körkort 10/7, grattis! :)

linn ståhl<3


linn, du är den bästa vän man kan ha och jag vet att jag har varit långt ifrån det till dig den senaste tiden. jag tänker på dig hela tiden och tänker på allt roligt vi gjort. jag är så grymt ledsen på mig själv att jag aldrig har tid, alltid ska göra nåt annat, men jag vet om det, och jag vet att det är fel. jag VET att jag gör fel. förlåt gumman, du förtjänar så mycket bättre.. jag vill vara med dig jätteofta och jag förstår om du känner dig sviken av mig och jag förstår om du snart inte orkar bry dig nå mer. jag vill bara att du ska veta hur mycket jag älskar dig och hur mycket jag tycker att vi ska vara vänner föralltid men det går inte ens att beskriva hur mycket. jag saknar dig.. <3

6 september

Hejhej.
Skolveckan har gått bra, har BARA fått 5 läxor som gör mig grymt stressad. Har bott i bensbyn hela veckan och det har varit kul och mysigt!
Igår var det min & burkens 2-månaders dag, grattis till oss ;) Det var även fest hos Linn Seger som vi for på senare på kvällen, det var roligt :)

Burken, Linn, Carro, Emilia, Carl, Oskar, Jenny, Tobbe, Kajsa, Jimmy, Maja, Yun, mamma, pappa, Albin, mormor, farmor
- ni vet nog alla vad det handlar om, kärlek!<3