27 oktober

HEEEJ!
Idag är det exakt en vecka kvar tills jag fyller 17 år :) Klad hest.. Känns ju lite trist att det är första skoldagen efter lovet men man kan ju inte få allt. Man klagar för mycket, o ja. Well well, förväntar mig inga presenter av någon, har tillochmed sagt till mamma & pappa att dom inte behöver köpa några men det gick inte så bra. Hoppas ingen köper nåt dyrt / mycket för då får jag bara dåligt samvete. Gillar mer att ge än att få faktiskt. Under detta lov ska jag bara vara hemma men det känns inte som att det är lov än? Det känns bara som vanlig helg nu.
Igår var jag och min älskling på bio och såg Patrik 1,5 - grymt bra film! Helt rolig och hemsk på samma gång. Superbra verkligen. Lite obehagliga scener dock ibland :) Mysigt var det hursomhelst. Idag tog jag & burken bussen från bensbyn kl 12 för att jag skulle gå på stan med Linn och Burken skulle träffa en kompis. Det var jättekul och chill på stan med Linn. Vi käkade grillade mackor på Roasters och gick runt och spanade på kläder osv. Sen träffade vi Carro & Ida och då gick vi på Mat&prat och satt och chillade. Sen hämtade mamma upp mig och så for vi till kallax hela famljen och käkade på resturangen på flygplatsen. Det var mysigt och det var god mat. Jag trodde jag skulle spy sen alltså. Kom hem för ett tag sen och ska börja plugga litegrann nu, men ha ett bra liv tills vidare!
PUSS, ÄLSKAR DIG BABE♥

20 oktober

Hej på dig så att säga.
Sitter i skolan nu och har IOS lektion. Vi håller på med ett projekt nu om konventioner och jag har om barn i thailand. Hittar ingen fakta och blir lite smått less. Började 11.50 idag. Skönt. Slutar kl 5. Mindre skönt! Sen blir det väl till att plugga hela kvällen.
Hittade nya skor igår. Det är ett par svarta korta stövlar från wedins för 279:-. Billigt & bra. Dom kostade egentligen 400, inte för att det heller var ett dugg dyrt men. Hoppas dom är nog varma för vintern!
Imorse tog jag på mig vinterjackan när jag skulle gå till bussen. Det är som 20de oktober och man måste typ ha vinterjacka. Eller man måste väl inte men skinnjackan såg alldeles för kall ut. Eftersom jag var tvungen att stressa litegrann blev jag ändå sjukt varm så vinterjackan kändes alldeles för varm ändå. Tiden går ruskigt snabbt nu alltså. Snart fyller jag som 17 år, det är bara 14 dagar kvar förresten! ;D Det är alltid lika roligt att fylla år tycker jag. Fast det var ju roligare när man var liten dock.. Var tog hela oktober och september vägen egentligen? Och alla andra månader? ;o Fattar 0. Snart är man väl 40 bast minst.
Har inte IOS längre nu. Hann inte skriva färdigt blogginlägget då och nu har jag hål till 20 i 4 - franska. Det är inge roligt men det funkar. Sitter i datasalen brevid Stina nu som jobbar på för fullt :) Jag känner inte någon ork eller kraft för det. Duktigt av henne. Nu känner jag att blåsan trycker på, så ett toabesök hade inte suttit fel. På tal om toabesök - http://burkisch.blogg.se
HEJDÅ!

JAG ÄLSKAR BURKEN<3

15 oktober

Goddag!
Gjorde nyss ett nästäppa-test på nån hemsida och då fick jag 15 "poäng". Dom skrev på sidan att om man hade 7 eller mer skulle man gå till läkaren. Ajaj. Är beroende av nässpray också som jag alltid blir under & efter en förkylning. Nåväl, får väl se med det där.

På morgonen idag var min datagrupp och jag på en utställning/föreläsning om GameArtkulturenshus. Det var väl ganska intressant. Roligt iallafall att göra något annorlunda än att sitta i en lektionssal hela dagarna. Hade idrott direkt efter och då hade vi cirkelträning med pilatusbollar. Det var ganska roligt men mest superskönt, känner redan nu att jag har träningsvärk! Yes (y)! Det händer ju inte så ofta nuförtiden att jag har träningsvärk eftersom jag inte tränar någonting. Pretty logiskt eftersom jag har tagit ett "uppehåll" i basketen och mitt gymkort har gått ut :( Jaja, får se hur det blir med det där också, just nu har jag ingen ork.
Slutade iallafall kl 3 idag, det var ju inte så sent så det var skönt.

Här hemma är det total kaos just nu. Vi har inget kök, golvet är nylagt så vi har inga möler i vardagsrummet, hallen och köket förutom ett köksbord. Diskbänken är halv och alla flingor och bröd ligger i en kartong. Man får inte gå in genom ytterdörren så alla går in genom garaget - kul? Nej. Absolut inte kul.

Ha en fortsatt trevlig dag ;)
BURKEN<3