2008-03-28

Tjaaaaaaaa. Igår kom jag & Linn hem från bäst-sthlm! Fan vad jag älskar det alltså! Dit ska jag flytta nån gång i livet. Vi har haft det superbra och bott hos Linn's moster och hennes familj i ett hus i Länna och så har vi gått på stan i tre dagar :) Vi har gått på alla möjliga bra affärer och kollat på allt folk. Så många sjukt snygga killar har jag nog aldrig sett ;) Som grädde på moset såg vi Zlatan & Markus Fagervall, det var kul. Zlatan log åt oss för att han fattade att vi ville kolla på honom, hahah :) Bilder från trippen har jag här: http://www.pixbox.se/alb_show_id754429_page0.html. Det kommer nog mer bilder senare, kommentera gärna :)
Nu är jag "barnvakt" till Albin och därav det tidiga inlägget osv. Det är så kul att bara umgås med honom och speciellt när jag inte har träffat honom på länge :)
PUSS PÅ DIG!
image172

2008-03-24

Hej. Jag måste bara skriva ett snabbt inlägg. Idag har det varit skönt, jag & Linn har varit och kört skoter och solat ute i solen länge. Svinhärligt! Solade på solarium sen också. Imorgon åker vi till sthlm och bor hos Linns' moster. Vi kommer dock hem på tordag. Fan vad jag längtar att gå på stan och sådär!! Det kommer bli så jävla roligt! Om vi kraschar med planet så hälsa min familj att jag älskar dom, haha. Jag är inte flygrädd men det kan vara bra att skriva så. Nu måste jag gå och packa, har inte packat nåt! Aaaaah!

Puss & sköt om er!

image171

2008-03-22

Visst har jag en fin gul påskblogg? Det tycker Anannan iallafall ;) Idag väckte mamma mig vid 9 och bad mig äta påskfrukost med dom. Albin & mamma kokade ägg igår och färgade dom, mitt namn stog på ett också :) Det var mysigt. Sen gick jag och mamma och tränade i 45min till en sån här tränings-DVD. Den heter "Platt mage, stark rygg". Haha, det var lite lamt men vissa övningar var jobbiga. Nöjd. Ikväll kommer Linn & hennes familj hit på middag, det ska bli riktigt skoj! Läste nyss Jozzis blogg och hittade den här youtube-videon där. Så jävla kul, hahaha. http://www.youtube.com/watch?v=CJNORLhN22g&NR=1. Igår blev jag helt fast i att leta upp dom där påskäggen på pixbox och på Canon och då skulle man få chans att vinna en Canon ixus 80 typ. Jag hittade allihop efter ett bra tag av letande och fick iallafall sånt här premium på pixbox för att jag var så duktig. Hoppas jag vinner kameran också :P
Tänkte vara lite kreativ också och sätta in en lista här, vasågoood;

Självförtroende

tycker du om hur du ser ut ? [ ]

är du snygg utan smink? [ ]

kan du säga att du själv är ego? [ ]

säger du att du är ful fast du inte menar de? [ ]

är du nöjd med din längd? [x]

tycker du om ditt ansikte? [ ]

är du smal? [ ]

tycker du om ditt hår? [x]

brukar du säga fan va snygg jag är!? [ ]

är du smart? [ ]

gillar du din ögonfärg? [/]

kan du se normal ut på kort utan att tycka du är ful? [x]

har du mycket ego bilder på din dator? [x]

har du fina naturliga ögonbryn? [ ]

gillar du din riktiga hårfärg? [ ]

tycker du om din klädstil? [ ]

är du nöjd med din läppar? [ ]

TOTALT : 4,5

1-5 Bad,Bad,BAD Självförtroende

6-10 : ryck upp dej! du är fin

11-15 : egoist

16-18 : egoist javisst Självförtroende

Jahaja, så kan det gå. Ha en bra påskdag!