2008-06-30

Hej igen. Det har varit förjävligt att jobba idag och jag tyker synd om dom som har fått vara i min närhet för jag har bara varit på dåligt humör men ändå ska man ju som försöka vara trevlig. Var på GRYMT dåligt humör hela förmiddan som man kan tyda av det tidigare inlägget. Men nu för ett tag sen fick en viss person mig på riktigt bra humör, fastän jag håller på att dö av förkylning. Nu ska jag gå och duscha och sådär och hade tänkt att gå och sova efter det. Jag tror att jag behöver det.


Du är min ängel.
PUSS<1

2008-06-30

Känner mig bara arg idag. Blir arg på allt. Är på jobbet nu och känner bara för att åka hem och sova, är helt slut för att jag är sjuk. Tänkte ju börja träna idag men det finns ingen chans att jag kommer orka det, nyser och hostar bara hela tiden. Helvete. Plus att jag är cp i huvet och förstör. Förstör, förstör, förstör. Jag är så dum i huvet. HELVETE.

En jävla kärring sa helt högt i fikarummet i morse "Vem är det som ska fylla på kaffet i kaffemaskinen? Är det vi eller?", fast hon vet att det är jag och att jag stog en meter ifrån henne. Jag hade svinmycket att göra och var helt stressad. Jag hade lust att ta hela jävla kaffemaskinen och drämma den i huvet på henne. Satan! Det är pissigt väder också som jag blir satans arg på också. Herregud vad jag är arg, det är helt sjukt. Men nu får jag väl trösta mig med att städa 7 st toaletter, det blir ju roligt.........! Wish me luck ffs.

Helgen var iallafall underbar <3 

2008-06-26

Goddag :) Sitter på jobbet och tänkte smygskriva ett litet inlägg, min lunch är slut redan. Vi for och käkade på exotic, satan vad gott det var. Nu spöregnar det ute och är 14 grader varmt - och det ska vara högsommar? Blir helt less fast när man jobbar är det tråkigt att vara inne när det är soligt för då vill man bara gå ut och sådär, så det finns nåt positivt i dåligt väder.
Är ganska trött idag för att jag gick och la mig efter kl 3 inatt och så har jag dammtorkat 20 kontorsrum idag. Det kanske inte låter så jobbigt men det är det och jag har ca 10 kvar att göra nu +massa annat. Zukk. Men men, vad gör man inte för pengar ;) Det där lät horigt.

Efter jobbet ska min mor skjutsa mig dirr till lanstugan, det kommer nog bli helt wonderful tror jag :) Tog faktiskt med mig min GH-gitarr också ;D haha. NötarN ;)

Igår var det svinjobbig på jobbet. På kvällen kom Linn, Kajsa, Carro, Jenny & Maja och hälsade på. Jag visade vad jag hade köpt i thailand och så spelade vi GH ;) Kul att träffa tjejerna igen!
I helgen blir det boden alive, haha. Hoppas det blir kul ;D

Nämen usch, nu måste jag skynda mig :)
PUSSPUSS<1