2008-01-31


Hejhåidetblå
Började 11.25 idag och hade bara en idrottslektion, chillt! Var risig som fan men gick på stan med Johanna, Stina & Sandra en sväng. For hem med Sara och då bestämde vi att vi skulle fara och kolla på Gammelstad - BG matcherna i sporthallen som var kl 19. Först spelade damerna mot BG, men förlorade, sen spelade herrarna och dom lyckades inte heller. Alla kämpade ju bra men BG är väldigt duktiga.
Det var iallafall kul att kolla.

Nu börjar Linn bli frisk så imorgon blir det plannja med henne & Alexander ;) Skoj, skoj! Sarak erbjöd mig gratis biljetter om jag tog strålkastarna men jag tackade nej faktiskt. Fan vad jag skulle ha skämt ut mig om jag skulle försöka rikta in en såndär på en springande plannjaspelare, ALDRIG! Aja, det kostar ju ändå inte så mycket så.
Nu tänkte jag gå och duscha och sen gå och lägga mig, känner mig trött som en hel gädda.

Men vi höres.

Miss U :(

2008-01-29

TISDAG
Hej&hallå.
Det känns som att hela livet är piss just nu. Jag vet att alla barn i Africa osv. har det mycket värre och bla bla men nu är det fan piss! All träning skiter sig, jag känner mig sjuk, träffar inte mina bästa vänner så mycket som jag vill och jag ligger typ efter i allt och jag börjar tro att ingen lärare på skolan gillar mig längre. Jag babblar ju bara hela tiden så det är väl inte så konstigt men det känns tråkigt, vill ju inte vara en som inte sköter skolan ! Barnen i Africa osv. skulle nästan dö för att få gå i skolan.. Men jag vill inte. Så känns det iallfall nu.

Det har faktiskt varit en annorlunda helg måste jag säga. Har faktiskt inte gjort en enda kul grej. Iaf ingen som jag kommer ihåg nu. Spelade match mot Ötå i söndags och vi var 6st spelare och förlorade, för ovanlighetens skull.. Bara så alla vet så var jag ironisk. Det var nog jag som gjorde att vi förlorade, det skulle inte förvåna mig.

Linn har skrivit bra inlägg idag faktiskt, dom var kul att läsa - http://linnstahl.blogg.se/
 
Det är ju Alla hjärtans dag snart bara så alla vet om det, kommer inte riktigt ihåg vad som händer på en sån dag. "Firar" man det eller önskar man bara varandra "Glad alla hjärtans dag.." lite stelt sådär. Hmm. Ska bestämma mig för att vara glad just den dagen.

Köpte en coat idag för 700:- på H&M, skitsnygg var den tyckte jag. Lite väl dyr, men vad gör man? Nej, nu tror jag att jag måste gå och sova. Imorgon är det en föreläsning om droger i lärkans aula, hoppas att den är bra för den ska vara i 4 TIMMAR?! Ont i rumpan kommer man att få.

Linn&Carl - Ni gör mig glad och stark. Önskar att vi kunde träffas oftare alla vi tre, tycker om er så himla mycket. Man kan inte ha bättre vänner än ni. Ni är både crazy & förstående och kan lyssna väldigt bra tycker jag. Älskar ditt svammel, Carl och jag älskar ditt skratt, Linn - ni är guld värda & jag älskar er! <3

2008-01-24

FREDAG

Igår var första dagen på skolan för mig den här veckan för jag har haft ont i magen sen i måndags ;S Idag har det varit en bra dag :) Satt med Carl på bussen, det är ju alltid kul ; ) haha, sen har det varit strålande sol ute hela dagen så man tillochmed har blivit glad när man är innomhus. Grymt kallt dock. Efter skolan gick jag på stan med min mamma faktiskt, hon vill ha hjälp med smakråd till ett par nya glajjor. Sen fick jag en SKITSNYGG väska från wedins (inte skoaffären) för 300:- och lite andra grejor. Ska nog vara med lilla Linnsan ikväll som faktiskt har blivit sjuk igen men jag tvingade henne att vara med mig, säger vi ; ) Vi ska bara ta det lugnt. Skönt skönt. Annars har jag nog inget mer at tillägga för idag förutom det här; Hittade en kul lista på Linnea Stenqvists bilddagbok, sryy, bli inte arg ;)

{x} druckit alkohol.
{x} rökt eller snusat.
{ } rökt vattenpipa.
{ } testat hasch eller marijuana.
{ } testat tyngre droger.
{x} drabbats av minnesluckor.
{ } däckat.
{ } druckit hembränt.
{ } blandat alkohol med medicin.
{ } druckit så mkt att du spytt.
3 av 10.

{x} snattat enstaka ggr.
{ } snattat regelbundet.
{ } snott från privatperson.
{ } misshandlat ngn.
{x} fuskat på ett prov.
{ } liftat.
{x} 'flaschat'.
{ } hamnat i trubbel med polisen.
{x} druckit alkohol på offentlig plats.
{ } langat.
4 av 10.

{x} kysst en främling.
{ } haft sex med en främling.
{ } följt med en främling till ett hotellrum.
{x} strulat med ngn du tyckt varit ful när du var nykter.
{x} haft sex/strulat med olika personer under 24 timmar
{x} hånglat med ngn av samma kön.
{ } har en lite smått sjuk fetich.
{ } haft sex med nån som är 20 år äldre eller mer.
4 av 10.

{ } slagit knytnäven väldigt hårt i en vägg.
{ } slagit huvudet hårt i väggen.
{x} skurit dig själv.
{x} hetsätit.
{ } haft bullemi/anorexi/ätstörningar.
{ } druckit alkohol i syfte att dämpa psykisk smärta.
{x} piercat dig själv.
{ } har en burn tatto.
{ } har en tatuering.
{ } har en intim piercing.
{ } tagit receptbelagd medicin utan att behöva.
3 av 10.

{ } spridit falska rykten.
{ } mobbat ngn.
{ } hånglat med ngn som har pojkvän/flickvän.
{ } varit otrogen.
{x} gått bakom någons rygg.
{ } hånglat med en kompis pojkvän/flickvän.
{ } gett ngn oskyldig skulden.
{x} tjallat på ngn.
{x} kallat ngn slampa/hora.
{ } hotat ngn.
3 av 10.