2008-02-27

Jahaja. Då var det näst sista dagen på februari. Vad fan händer? Var tar tiden vägen? Mitt internet har inte funkat på några dagar och det är därför jag inte har bloggat på ett tag. Pappa har hållt på att installera nåt nytt modem och shit. I måndags var det ju min första dag på praktiken på NBT. Det är verkligen skitskoj! Trivs som fan, alla är helt glada och spontana och går och sjunger i korridorerna typ - lovely! Idag fick jag kolla på föreställningen Vem är rädd för Virginia Woolf. Den var bra, fast inte riktigt min smak. Börjar faktiskt gilla teater nu ;) Först tyckte jag att det var lite väl annorlunda och typ töntigt men nu är det riktigt kul. Skådespelarna är så himla duktiga.
Saknar mina vänner helt mycket, speciellt Linn & Carl. Vi hinner ju aldrig umgås för fan! :(
Ikväll är det iallafall mitt älskade Lost! Fan va det är bäst!
Puss&gull på er :*

                                                                
rosa syntethår                                     jag i sminkstudion                                     bakom scenen
                          

2008-02-24

Igår vare svinkul! På dagen spelade jag mest GH3 och chillade lite smått med Linnsan. På kvällen for jag på ferre hos JohannaB på porsön. Grymt kul! Inte så mycket folk men det var ändå jätteroligt :) Skojigaste festen på lääääänge!( http://www.pixbox.se/alb_show_id618981_page0.html ). Idag har jag chillat järnet, Linn kom hit och såg en film (Juno) osv. Skönt. Vi for även med en spark till Statoil för att köpa godis till min sockersugna mami, haha, det måste ha sett jävligt kul ut när vi skjutsade varandra på den där. Stackars Linn, hahah! Känner att jag börjar bli sjuk igen - "ovanligt", tänker ni som känner mig väl. "Ovanligt", tänker jag med. Less. Speciellt när jag ska praoa på norrbottensteatern imorgon (eftersom dom inte hade ngn föreställning v. 20-21 när alla andra ledarskapsettor ska praoa). Hade velat ha lov jävligt hårt. Menmen, så kan det vara. Håller på att somna nu fast än klockan bara är lite över 11 så det är nog bäst att sova. Om ett tag iaf :)

Lite bilder från igår ;) -

2008-02-20

Idag är idag, idag är igårs imorgon, idag är imorgons igår och idag är även iförrgårs iövermorgon och iövermorgons iförrgår. Då vet alla det. Och idag är det onsdag. Fick tillbaka engelska provet som vi gjorde i fredags, fick 60,5/65 poäng - MVG! Jippie! Vi har också jobbat med projektet. Jag är med Sandra och vi jobbar om sömn och stress. Ganska intressant skulle jag utifrån min förmåga förutse. Orkade inte gymma efter skolan, könde mig så jävla trött, som vanligt nuförtiden. Får trösta mig med att jag ska få fara ut och köra ikväll med pappa - jippppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieee! Det är så jävla kul. Jag kommer rejsa förbi er allihop! Moahahaha ;d Visst hade jag mycket att skriva idag? Nej, haha :) Men jag kan ju tillägga att jag är hungrig och ikväll är det LOST<3& TopModel på tv:n. Fan va kul! Hahah, kul liv jag har.

puss

image143