2007-11-28

Hej alla glada & icke glada!

Om bara några dagar är det 1 december - DECEMBER?! Hur fan gick det till undrar jag. På träningen i tisdags gick det fan bra, energin tog aldrig slut och jag var nöjd som fan eftersom det inte händer så ofta nuförtiden att jag har mycket energi. Synd det.


Idag försov jag mig så jag åkte med mami till skolan. Det var ändå inte så superstressigt fast jag vaknade kvart över sju och bussen går 07.37 typ. Linn brukar alltid komma förbi mig på morgnarna när vi båda börjar 08.15 och man måste man gå typ halv till bussen. Gud vad ointressant att läsa det där jag nyss skrev, sorry. Men nu blev det inte så lätt att hitta på nåt roligare att skriva..
.....Åt hamburgare från max till middag ;S Inte bra ........ Har nyss varit på gymmet och tränat, känner mig nöjd som en lax.
Snart ska jag blondera min halvmeters långa utväxt, hahah, den är så sjukt lång! Mamma ska fixa, hoppas hoppas hoppas hopppaaaaaas att det blir lite bra iallafall annars är det raka vägen till frisören!

Pusss&knull hjärtegull<3
Linn du är bäst!<3

2007-11-26

Glömde skriva i tidigare inlägg att jag gjorde sminkningen på MakeUp Store i fredags innan brass, det blev svinsnyggt! ( Bilden suger, man ser inte så mycket av sminket, det var finare i verkligheten och jag ser cp ut! )
(Varsågod Elli ;)
image120

Idag slutade vi kl 2 men jag var på stan heeeelt själv aslänge. Jag provade ca hela Åhlens lager och köpte två tunikor, en hårfärg och örhängen på H&M. Gick och käkade på Sub och sen färgade jag ögonfransarna på Presenta/Här, ( fått presentkortet av Linnsan ju ). Det blev väldans bra! Och fort gick det. Nu måste jag göra Projekt-läxan och engelskaläxan. Inte kul alls. PRISON BREAK ikv!;)

2007-11-25

menhej:)

Brass sög i fredags men det var ändå kul på nåt sätt. I lördgags var det födelsedagskalas hos Maria. Vi åt jättegod mat & det var supertrevligt! Sen for vi och bowlade på tuna, sviiiinkul! ;D Sen for vi tillbaka till Maria och spelade spel osv. Imorse kl 09.00 och 09.50 dömde jag och Linn två mini-matcher, det gick faktiskt väldigt bra för oss! Men dom små jävlarna sprang som fan, söta var dom ju förstås:) Annars har man bara chillat HELA dagen, och det var skönt som faaan! : ) Imorgon är det ett nytt spännande program av PRISON BREAK<333 !
Jag & Linn är modeller på; www.naknageten.se, KOLLA ;D